Hyresvärden


Denna semestern har vart underbar!

Sonen har vart glad och lycklig, jag har fått vila och nu tar vi tag i terminen som kommer att starta igen. Har både skolinspektionens rapport på min anmälan som jag väntar på och tvisten med hyresvärden som kommer. Nu har jag efter alla åren hos denne jag nu bor hos strulat till det med hyran, efter att haft autogiro hos dem sedan jag flyttat in så har det inte dragits denna månaden 😦 Så idag fick jag på min semesterdag ta tag i hyran med dem, men de verkar ha glömt att ringa, så less på allt just nu och orkar bara inte med detta.

Är det så man gör mot en ensamstående mamma ? Är min fråga….

Bara för att jag ber om att få bo i en lägenhet som har fönster som kan stängas och golv som är hela, väggar utan sprickor och få bort fuktskada i dusch så kan hon sätta i mot ? Hur tänker man då? Sparkar man redan på den som ligger gör det att man hamnar i ett bra ljus?

Jag har bott i många olika konstellationer med olika hyresvärdar men aldrig fått en som är så okänslig mot sina medmänniskor. Det är ju inte så att jag ber om en lyxrenovering, bara en lägenhet som man kan bo i… Hade jag haft råd så hade jag flyttat bort från denne personens, men jag sitter fast här. Jag märker på E att han ser min stress så jag försöker göra allt så att han inte ska märka av det, men det är svårt att hålla tillbaka tårarna då man känner att hon gör allt för att få bort mig.

Jag har fått flera att gå med i hyresgästföreningen i alla fall och hoppas verkligen att det kan bli ändring, just nu är det bara jag, David mot Goliat så att säga och jag känner mig ensam 😦

Just nu vill jag bara ta nya andetag och gå iväg och ta tag i allt detta i morgon, just nu kan jag inget göra, som tur har jag en bra kontakt med dem som har hand om det ekonomiska i alla fall.

Nej nya samtal till hyresgästföreningen så det kan lägga till mer i skrivelsen som jag tar upp i september inför hyresnämnden.

Någon som har några tips på vad man kan göra?

20120611-170426.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s