sommar, sol och regn


Vi har inte gjort mycket och vi har haft inga måsten, jag har nog aldrig varit så ut vilad som jag är just nu 🙂 Nu börjar jag se fram i mot att komma tillbaka till arbetet igen, det brukar jag inte annars, utan då är det bara massa ångest, men nu är jag färdig med semester,och jag kommer att ,mysa en vecka till innan arbetet börjar igen och sonen börjar på sitt nya fritids på sin nya skola 🙂

Det är en konstig känsla att inte ha en stirrig kille inför skolstart, det är som om han tar ett nytt andetag, jag vet att om han försöker att ge det en chans så får han en skola som han är värd 🙂

Här kommer lite från vår sommar, hur såg era ut?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kram på er alla där ute 20120611-170426.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s