Lördags slappt


Så slappt det vart nu i en vecka då lillen varit borta, visst har jag umgåtts en del med min mor som bodde här i två dagar och igår lyckades jag att få ut en vän på ett par kalla. Det var då vi satt där som jag insåg att jag faktiskt var barnledig, för klockan var sen då jag kom hem och visst blev det diskussioner om Npf, då vi båda har söner med diagnos, men även om diskussionerna styrs åt det hållet så var det en paus i allt som hette mamma för ett litet tag.

Jag har lyckats att hitta någon slags reda i något som jag inte kan sätta fingret på, men andningen känns lättare på något vis. Kanske för att jag inte haft något att stressa över eller att behöva tänka på.

Det är verkligen synd att de planer vi skulle haft de sista veckorna gick i stöpet då glasögonen gick i sönder, men på något vis ska jag få något trevlig för oss båda, nu har ju E vart iväg på en ö och badat, busat  och lekt en massa så han har fått röra på sig. Själv kommer mitt löfte till mig själv att fixa min egen kondis, det ska ordnas till hösten.

Jag saknar att ge lite lördags kärlek idag så det gör jag med en ny logga så att det inte är som en utmaning 😉 Min kärlek går till min syster som har en kennel. Roligt att jag minns de första gångerna då hon började att gå på utställningar med sin söte fossing 🙂

VÄLKOMNA TILL  /  WELCOME TO IL PERICOLOS SHIH-TZU   a friend for life…

Våran första  shih-tzu  kom till oss 1994 och han är den kille som går under namnet Quatro Zampe´s Il Pericolo” Fossing” .
Vi sökte kennel namn och fick det 1999 och 2000 föddes våran första valpkull, där behöll vi en tik som heter
Il Pericolos Al ina hon är också våran första egna uppföda Champion.

Idag har vi 5 st shih-tzuer boende hemma, Ella 7 år, Gucci 5 år och två finska importer Sussu 6 år och Nora 3 år, passar på att presentera våran nyaste familje medlem och Guccis dotter ”Ingrid”

Och nu har vi blivit med en pojk =) HARRY, heter han till vardags men i stamtavlan : Il Pericolos Hazy Eyes, vi får se om han kommer ut i ringarna när han blir stor??

Detta var lite om oss …

Hoppas ni får en trevlig Lördag alla där ute 🙂 20120611-170426.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s