Torsdag med åska (fast nu kommer solen) ger tid till funderingar


Njut av denna stundHur ofta tar du en paus från alla måsten?

Solen lyser idag och jag insåg för en stund sedan att jag suttit vid datorn de sista dagarna och inte gjort något, sonen har suttit för sig själv och bara gjort sitt och vi två har levt separata liv i samma lägenhet 😦

Hur ofta hör man inte att man ska leva nu och hur ofta gör man det? Jag har vänner som gått bort allt för tidigt i sina liv i olika sjukdomar , vänner som mist sina barn.

Har du fått göra det du vill?

Jag har ett barn, jag inser att många av mina ursäkter vart han, men är det verkligen hans fel att jag slutar att leva? Jag har alltid ett val, det har du med! Barn är ingen ursäkt för att inte ta tag i sitt liv, är du sjuk, sök vård, är du ensam, våga ge dig ut i livet, är du (som jag) överviktig, ta hjälp om du fastnat. När ska man börja be om hjälp?

När du inser att du inte kommer någon vart!

Och jag lovar dig det är svårt att göra det!!!

Jag har tagit hjälp mycket detta år av många olika människor och inser att mycket av det som hänt aldrig gjort det utan min lilla fråga, det är inte svårare, kanske blir inte utgången precis som man tror det ska bli, kanske blir det bättre, man kan det verkligen bli sämre?

Jag har fortfarande mina problem som jag försöker att ta mig igenom, jag har tagit det tråkiga beslutet att sluta som styrelsemedlem i Göteborgs Makalösa, ett arbete som jag brann för, men efter för många smällar av annat runt omkring mig insåg jag att det tog för mycket av min energi för att jag skulle orka ta tag i det som låg mig närmare, min son, min lägenhet, skolan, arbetet och ekonomin.

För att andas längre kan man inte gå ner i vattnet på händerna

Idag ska jag ta ut min son på en promenad i slottskogen, han kommer inte att tycka om det och vi kommer säkert att gräla på varandra för vi kommer att reta oss på något som den andre säger för att tvång inte är roligt, jag kommer att försöka att vara en trevlig mamma under tiden, men vet du vad, jag kanske inte kommer vara så pedagogisk för jag vet att min son behöver att röra på sig, och kaffet inte var så gott i morse 😉

Men jag lovar att jag ska försöka, och det lovar jag mig själv, idag!

Vad skulle du vilja göra idag, som du vet kan bli svårt att hålla men du kommer att försöka?

Kram på er alla monsterdiggare 20120611-170426.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s