Semesterstart med lite gupp på vägen


Denna första vecka har gått i en massa latande och städande, E har inte velat gör mycket utan lekt med sin mobil som fått, äntligen så kan han oxå få ner lite roliga saker + jag kan få in någon slags schema i den så han kan börja att bli lite självständig.

Tillbaka till röjandet, köket har fått en omgång med tömning, städning och en massa avtorkning av skåp, härligt nu när det börjar att bli färdigt. Insåg hur lite man egentligen kolla i skafferiet för det är verkligen lätt att saker hamnar längst bak och då man äntligen får bort allt innan det så inserman att burken gått ut för ca 3 år sedan… Nu kanske man kan spara konservburkar längre än vad det står, men om jag inte använt det som finns i den så inser jag hur mycket av just den varan egentligen behövs där 😦 Men det var säkert ett bra köp då jag gjorde det och säkert oxå billigt.

Har till och med avfrostat lilla frysen som egentligen borde slängas och bytas ut, men det finns inte så många frysar där ute som behöver nya hem, jag tror att många med mig (ensamstående) handlar ofta något som kan frysas in för att ha längre, det handlar om att spara pengar, jag skulle aldrig klara av att ha den lilla frys som redan finns i lägenheten…

Ja, lägenheten har äntligen fått en ny skärbräda som jag bad om då jag flyttade in för ca 6 år sedan, den som väntar på något gott….. Handfatet gick oxå i sönder, eller den har nog haft en spricka men jag inte sett den, så till slut började det att droppa på fötterna och jag fick ringa och faktiskt (till min lycka) kom de samma dag och fixade en ny.

Fast det är inte bara det som gick i sönder, mina glasögon var av en morgon och det vara bara att ta sig till optikern efter många tips på billiga och fixa ett par nya, hittade väl inga som jag haft innan men de som jag föll för var lätta och ett par solglasögon på köpet med samma styrka fick jag med, nu får jag vänta i ca en vecka till innan de kommer så linser är det som fått åka in i ögonen, tyvärr försvann semesterkassan på detta 😦 Och jag får snällt hålla till godo med mindre glass till min söte son och som tur har vi cyklar då vi inte har råd att köpa ett nytt månadskort 😦

Ja ja det som inte dödar ……

 Måste på något vis hålla ångan uppe, kanske är det därför det blivit en massa städning för E är rädd att vara ute då det finns en massa flygfän därute som kan sticka 😦 Nu denna veckan planerar jag att försöka hälsa på folk med sonen, för nästa vecka blir det barnfritt en hel vecka och då ska jag ta tag i resten av lägenheten (jippi)

Hur har er vecka vart?

Kram 20120611-170426.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s