Brutal uppvaknande måndag


Alla älskar måndagar !!!! Eller?? Helgen var skön, lugn och lugn och lugn och lugn, japp helt i min smak

20120611-164118.jpg E kom hem från helglägret utan att ha duschat på en hel helg, kläderna i väskan låg precis som jag lagt dem, så inget byte av underkläder och han hade till och med sovit i t-shirten som han hade på sig på dagarna. Ett smått irriterande mail sändes till de ansvariga senare på kvällen 😦

20120611-164733.jpg Nu i morse så var det svårt att komma upp men jag lyckades. Längtar och räknar ner till semestern nu, det är verkligen svårt att hitta focus på jobbet just nu men jag kämpar..

Hade ett möte på hab idag och skönt att få ur sig lite, E lyckades ringa ett par gånger så jag blev orolig om något hänt och visst:( resursen var inte på skolan så killen ringer ner mig förbannad över att ingen var där och in till klassen vägrade han gå. Lyckades lugna ner honom och talade med lärarinnan men hon hade ingen aning om vart resursen tagit vägen.

Hon försökte till och med att få mig att tycka synd om honom det kanske hänt resursen något!! Det är väl klart att det vore synd men detta är problemet, att de har ingen backup för dessa händelser så vid 12-tiden ramlar killen in (han hade försovit sig!!!) så min son hade inga lektioner förrän då, hade min son dragit från skolan den här dagen så hade jag försvarat honom!!!

20120611-165747.jpg Hur länge orkar man? Jag orkar till och med onsdag sedan säger jag hej då till min sons skitskola som tur finns det en ände i tunneln 🙂
Hoppas er måndag börjat bättre??
Ps glöm inte bloggutmaningen ds 😉

Kram

20120611-170426.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Brutal uppvaknande måndag

  1. Om ingen kommer på utsatt tid på mitt jobb så RINGER man efter vederbörande och hör vart denne är.. Åh vad irriterande. Tur ändå att grabben din stannade kvar på skolan och inte gick hem..

    KRAMEN

    Gilla

    1. Ja! Jag är verkligen stolt över honom, men jag hade inte klagat om han gått hem 😉 kram på dig du måste komma till götet nästa gång oxå 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s