Regn, Doc, Hab, Knöl


Dagen började hoppfull, och nu när jag ser ut så avslutar den visst vackert ljust med

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dagen började som vanligt med att ta sig till arbetet för att äntligen höra av vårdcentralen som tyvärr bara hade en tid IDAG!

Så det var bara att packa sig iväg vid 11:30 för att åka till fabbo doktorn för att kolla knölen i armhålan efter tre veckors väntan innan jag ens tog och bestämde mig för att kolla upp den 😦 JA jag vet att det är dumt, men på något vis orkade jag inte ta tag i det oxå mitt i alla som hänt och händer 😦

Jag tycker inte om då jag inte har kontroll 😦 Så de ville att jag skulle vara där hos dem klockan 12:15, jag kommer kl 11:50 och tar en lapp, kl 12:10 ropas mitt nummer upp tjejerna tog visst en rast just då för mitt nummer var den förste då jag kom 😦 I alla fall, sätter mig ner och väntar på doc som kommer 12:45 😦 (hur arg var jag då)

Som tur kom det en läkare som jag faktiskt tycker om så han undersöker mig i två minuter och jag är ute efter 12:50 ca !!!! 😦 Inget att oroa mig för i alla fall 🙂

När jag kommer ut från vårdcentralen så får jag mess av resursen att E inte tagit medicinen, skulle de åka hem och ta den, frågade han, NEJ svarade jag…suck…. Två gånger talade jag med sonen i telefonen på morgonen och två gånger sa jag till honom att han skulle ta medicinen.

Veckoschema, duschschema

Väl hemma var det lite mys innan Habiliteringen kom över med lite bildscheman som jag ska försöka få in i vardagen, E försökte sitta snällt med ett tag för han hade lovat att hjälpa till med vart vi skulle sätta upp dem…

Bildschema

Han satt med och tittade på bilderna som hon gjort i ordning, tills han ser det som inte skulle hända 😦 Han hittar något som han fastnar totalt i texten på vissa bilder 😦

Det står KP24 sedan texten, det var det på de flesta duschbilderna och detta kunde han inte släppa alls….

Det är verkligen intressant på hur våra små barn från diagnoslandet kan fastna i något som kanske kan verka totalt ointressant i andras ögon, vi får väl se hur detta schema kommer att funka nu 😉

Jag frågade henne som gjort den om hon inte kunde fixa alla bilder med dessa bilder så kunde jag och E börja med koder i varje vardags sak, hon skrattade gott 😉

Mer om Bildscheman kan ni läsa här från hemsidan coping 😉

Då vi sitter vid soffan (som står helt åt andra sidan) så ser jag äntligen min bokhylla (som står så jag faktiskt kan se den nu) en bok som jag tror jag fixade någon gång i början då E fick sin diagnos (Adhd)  helt oläst, så denna ska jag börja att bläddra i 😉

Så lyfter du fram Omslagsbildstyrkorna hos barn med ADHD . Aktivitetsboken : 101 sätt att omvandla barns svårigheter till styrkor / Lara Honos-Webb ; översättning: Djordje Zarkovic

Lovar att återkomma med en recension på den då jag läst den 😉

Oj det blev visst lite mer än jag räkna med att skriva 🙂 Jag hoppas ni har det bra idag och att ni fått gjort en del oxå;)

Kramar i mängder 20120605-162403.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s