Städning


Hur rolig är jag då? Skulle göra iordning Es rum och det lilla rummet till ett spel rum, mycket blev det gjort 😦20120506-205019.jpg

Det slutade med att jag möblerade om hela vardagsrummet samt städade sovrummet… Smått trött nu, E går omkring och är smått irriterad över mina ändringar, märker att jag visst glömde av att berätta vad som ingick i hans nya rum 😦

Nu ska han i alla fall försöka sova i det första natten på år(!) Får väl se om jag hittar honom bredvid mig innan jag vaknar för att gå iväg till jobbet imon… Den som vaknar får se 😉

Imon är det habiliteringen som gäller här hemma efter jobbet, har inte riktigt greppat vad de ska göra här men det visar väl sig, E har i alla fall lovat att han ska ta en paus från spelet om de vill tala med honom, vi får se hur det går..

Ja det höll jag på att glömma, min tvist med hyresvärden börjar ge sig 🙂 Hoppas jag i alla fall, jag och juristen kommer att träffa henne nästa vecka på onsdag här för att prata om mina krav till ordning här i lägenheten, ska bli roligt att äntligen få iordning här, det finns ju en del att fixa 😦

Sedan är det Lss som kommer över oxå på onsdag nästa vecka fast senare för ansökning för förlängning av E läger, jag har bett om mer hjälp och hoppas att det kommer att oxå fixas.

Fniss, trodde inte jag skulle skriva så mycket men det blev visst några rader 🙂

Kram på er alla där ute och jag hoppas ni haft en fin ledig dag20120605-162403.jpg

Annonser

5 reaktioner till “Städning

 1. Ha ha ha!!! känner igen det där med att börja med en idé och sluta med kaos, eller iallafall omändring med hela alltet. Nu var det iofs ganska länge sedan som tur är. Hoppas att det går bra med sovande iallafall. Hoppas det blir ett bra möte imorgon 😀
  KRAM

  Gilla

  1. Härligt att någon förstår denna förvirrade kvinnans organisations förmåga, samt sonens smått desperata försök att hänga med i svängarna 😉
   Men men vad vore livet utan alla dessa nycker 😉 kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s