♥Blogg Kärlekslördag♥


Utmaningen

Veckan lördagsutmaning går till A som skriver bloggen : Det handlar om oss

Jag låter henne själv med sina egna ord presentera sin blogg som jag kopierat från hennes sida 😉

http://omoss.bloggo.nu/

Omossbloggo

Den här bloggen handlar om mig och min familj. OM sorger och glädje. OM striderna jag får ta för mina barn med NPF. Om kampen jag kämpar för mig och min smärta. Om utredningar runt smärtan och förhoppningvis också om resultatet. Om hur det är att leva med NPF och de svårigheter som kantar vår väg. Om våra djur och deras liv lär det också stå en del kan jag tro. Ja kort och gott om oss!

Kram på er och glöm inte av att skriva om någon som ni tycker behöver lite kärlek i veckan 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur började det hela? Madelein började den 2012-03-03 och skrev följande:

Passa på att vara med i min nya utmaning! Tänkte köra den varje lördag och hoppas att ni vill hänga på. Länka som galningar fram till fredag :-) Det är absolut läge att sprida lite bloggkärlek tycker jag. Varje lördag funderar du ut vilken blogg du skulle vilja ge lite extra kärlek. Skriv en liten not kring varför just den bloggen skall få lite extra uppmärksamhet, länka till den och berätta även att du är med i utmaningen här. Ju fler desto roligare!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kram

Annonser

En reaktion till “♥Blogg Kärlekslördag♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s