Veckan som gick….


♥♥Just idag var det till att fira systerdotterns student ♥♥Det var ett glatt gäng som träffades utanför hennes gymnasium och väntade in henne 🙂

Det mest underbara var under själva utdelningen av presenter till henne då jag tittade på min sons tomma stol bredvid och började att fundera på hur det kanske skulle se ut om ca 8-år. Skulle vi då också träffas för att fira hans student?

Det är konstigt hur fort man målar fan på väggen vid ett tillfälle då man ska vara glad över det som händer.

I alla fall så tyckte jag att E skötte sig jättefint denna gången, på väg till gymnasiet så frågade han mig flera gånger om hur schemat skulle bli 🙂

1,Först träffas vi på Mcdonalds och äter

2, hon springer ut och vi firar henne tills hon åker iväg på ett flak

3, Vi åker till festlokalen

4, Vi sitter och äter och firar kusinen

5, vi åker hem ca 18:00

Jag kan säga att allt stämde, han var lite orolig då vi kom till lokalen och ville börja äta i sin oro bara, men jag försökte att inte göra allt för stor sak av det, sedan gick han undan , först till toaletten för att sitta i lugnet med sin mobil och YouTube sedan flyttade han till ett tomt rum och satt kvar där tills vi skulle gå…

Så min son klarade sig jättefint med små bulor på vägen men jag är stolt över honom 🙂 Nu sover han helt utslagen i min säng 🙂

Huvudet känns bra, har inte haft några yrselanfall och inga illamående, bara huvudvärk då jag tagit ut mig lite grann 😉 Som denna dagen med massa hög musik och massa folk….

Annars har veckan varit besök på sonens nya skola, underbart hur mycket de vill lyssna på hur jag märker av hans svårigheter, sjukt hur lite man själv litar på att det ska fungera bara 😦 Så mycket som jag trot ska fungera som aldrig gjort det…. Är det verkligen så svårt att lita på någon som har med ens sons utbildning att göra efter allt vi gått igenom?

 

Kram på er alla i alla fall ♥♥

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s