Ibland så händer det tyvärr :(


Huvudet känns som någon haft full rejv i det men endast för att jag varit uppe och fixat lite i lägenheten inför veckan som skulle komma och jag tyckte att jag hade ork efter att slumrat till på eftermiddagen, men man lär sig varje dag 😉

E var överlycklig denna söndags kväll för Middagsfrid hade lovat att de skulle lämna en tre dagars påse. Han la sig vid 21 och undrade om de skulle komma, jag försökte svara lätt att de kanske kommer imon, för de ringer eller knackar på om ingen svara.

Efter några minuter i sängen så bestämmer jag mig för att gå och titta i svalen och visst där i den varma svalen står en påse med kyckling och fläskkött + lite mejeriprodukter. E hörde tyvärr då jag tar in påsen och hoppar gladeligen upp från sängen och frågar som en unge på julafton om han får titta efter vad de skickat.

Insåg plötsligt hur ledsamt det blir då sonen blir glad över gratis mat, vi som har mat i kylen, men som E brukar säga, det är roligare och annorlunda mat som smakar (?) Jag har insett att min son är en av de barn som kallas fattiga i dagens Sverige, mycket ledsamt inser jag till min fasa att vi inte kan laga något från påsen då allt kött och kycklingen har en allt för varm temperatur (känner då jag tar den i handen) . Så jag fick slänga 😦

Men mamma vi slänger inte mat, jo E det måste man då det är kött för vi blir sjuka av det… E blir sur och stegar med bestämda steg och svär över den dumma chauffören för han inte hört av sig då han kom med den, ja jag svär tyst för mig själv oxå….

Kanske nästa gång….. kanske …..

För eftersom vi får den gratis så kan vi inte be om en ny tyvärr 😦

Söndagen tog slut på ett inte lika roligare sätt som den började…. så att säga….

Idag ringer de från apoteket och Es medicin kan inte beställas då läkaren inte har tillstånd att skriva ut (?) så jag fick försöka rådda ihop något med Habiliteringen för att E skulle få den nya Equasym Depot och nu blir det en ny väntan på en ny beställning 😦 Men i morgon lovade de att att de skulle finnas att hämta efter klockan 16.

Ibland så kommer alla små saker och blir till en stor, nej jag vill bara dra täcket över huvudet och somna för att slippa denna dagen 😦

Läs gärna här då E började med medicin första gången 🙂

Ja vi trodde detta oxå i början 😦 så kunskapen av adhd medicin är något som den breda massan borde efter flera år veta lite mer om, för lever man inte i diagnoslandet så blir det lätt att ta in sådant som andra skriver av ren lathet… Nu hade jag inte läst något alls om detta utan träffat en läkare på bup som inte förklarade för mig som förälder vad det var för något och hur mycket ”knark” det egentligen var.

Hoppas ni får en trevlig dag

Annonser

11 reaktioner till “Ibland så händer det tyvärr :(

 1. Idag när jag skulle gå upp för trapporna till Nordhem på morgonen….så kom där en E springande och kramade mig….han är för go….sen hälsade med det vanliga handslaget på Leo….Underbara ungar…

  Gilla

 2. Btw…det jag hittat hitills, vart allt för trött för att kolla igenom…Men det jag hittat hitills är iaf typ mjukisar till gympan…Behövs det…..?Ska kolla igenom mer när orken infinner sig…..Tack för din kommentar….

  Gilla

 3. Usch så jäkligt 😦 Det är inte kul att inte ha pengar så det räcker till mat ens en gång du…känner igen mig tyvärr. Efter medicinen är uthämtad imorgon här så har vi 1000:- kvar till nästa månadskifte…och det kommer ju räcka (ironisk)…näe livet är bra tungt ibland!
  Sänder några hoppfulla kramar att det blir bättre dagar framöver…
  Det känns inte ok att ens barn ska behöva ha det så, det gör ont i mammahjärtat!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s