♥Love ♥ Love ♥ Love ♥ Love ♥


Utmaningen

Härliga Lördags utmaning igen 🙂 Jag tycker verkligen att dessa är jättetrevliga att göra!!Så nu startar vecka 13 i utmaningen

Så här kommer min denna veckan 🙂 Jag är ingen som man kan kalla för inredare men in hit kommer jag gärna och tittar och försöker hitta inspiration. Jag blir också glad då jag kommer in här för jag älskar färggranna bloggar med massa bilder som jag kan botanisera i 🙂

♥ Fyra årstider - mitt liv på landet

~~♥~~Välkommen till Fyra årstider. Här på bloggen finner du allt från tankar till ideer omkring inredning och mitt lantliv. För två och ett halvt år sedan förverkligade jag min dröm om att starta eget och arbetar nu som  frilansande fotograf & stylist. Jag håller även föreläsningar- workshop som inspiratör för företag och olika grupper. ~~♥~~ Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hur började det hela? Madelein började den 2012-03-03 och skrev följande:

Passa på att vara med i min nya utmaning! Tänkte köra den varje lördag och hoppas att ni vill hänga på. Länka som galningar fram till fredag 🙂
Det är absolut läge att sprida lite bloggkärlek tycker jag. Varje lördag funderar du ut vilken blogg du skulle vilja ge lite extra kärlek. Skriv en liten not kring varför just den bloggen skall få lite extra uppmärksamhet, länka till den och berätta även att du är med i utmaningen här. Ju fler desto roligare!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kram på er alla där ute!! Och glöm inte att länka din utmaningen till Madelein
20120524-144909.jpg
 
Annonser

2 reaktioner till “♥Love ♥ Love ♥ Love ♥ Love ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s