I väntan på utbrottet, men hoppas det inte kommer


E fyller år ♥

Min lilla älskling har växt mycket, både i det fysiska och det psykiska. Han är starkare och svagare för varje år, kanske märks det för han har ännu mer ord att förklara sig med eller så är det vägran som äntligen gav honom  modet 😦

Det var roligt med våt servetter

Es pappa var på ett av sina två besök idag, E är överlycklig just nu med sin knall-pulverpistol som han köpte till honom, ska låta honom njuta så länge det går. Han gör allt för att inte förarga honom för rädsla att han kanske inte kommer nästa gång 😦

Mössan han hade var en alla roliga som jag försökte leta upp till honom, det var innan han började bestämma 😉

Stackars kille är fortfarande inte helt frisk men jag hoppas det blir en lugn dag imon då jag ska bara ta det lugnt med min ängel och låta honom vila ut, för utbrottet har inte kommit än (det gör det varje gång då fadern vart på besök)

Hoppas er Onsdag varit bra?

Kram på er alla där ute ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s