Hur stannar livets mening


När man inser att dem man lämnar sin son till försöker att skydda sig själv genom lögner, slår benen bort för att skydda sig.
Då inser man att man är ensam:(
Jag var med i ett projekt som kommer att hjälpa våra barn i slutändan det är viktigt!!
I den värld vi lever idag så är inte vi som letar i media utan tvärtom.
Det är vi föräldrar/drabbade som kan mer, det är vi som vet mer om det som händer i verkligheten!
Baksida i Sverige är inte ren, det luktar surt över de lik som trampas över varje dag.

Då talar jag om de barn som varje dag misshandlads av rektorer och pedagoger i våra kommunala skolor, för att sedan skylla på ekonomi eller personalbrist!

När är måtte rågat? Till ett barn som tar beslutet att ta sitt liv eller en till som skär sig själv endast för självkontroll??

Var går gränsen för de barn som kämpar men inte får den förståelse?

Min son gav allt han klarade av de första åren sedan sa han stopp, varför gav skolan inte mig en enda chans att hjälpa honom från början?

Varför är det så svårt för inskränkta rektorer att ta i mot hjälp då föräldrar försöker ge dem det?
Min gav inga som helst svar då jag skrev frågor?

Idag tröttnar mina ögon av tårar som jag fäller av det som skolan fabricerat ihop till skolinspektionen.

Idag tröttnar jag och nästan ger mig efter FYRA års kamp!! Hur länge får du ge dig på ett barn innan myndigheterna ger sig till känna och du blir åtalad?

När kommet en Nolltolerans mot misshandel i kommunal skolor mot våra barn???
//Anne

Annonser

8 reaktioner till “Hur stannar livets mening

 1. Opps!! Min son lever fortfarande!! Men han lever en dag en timma varje dag om och om igen i en brutal tortyrkamare som jag som förälder måste sända honom till för det står i skollagen:(

  Gilla

 2. Usch, detta är så ledsamt och så sorgligt vännen 😦
  Det är ju detta vi alla bävar för med den usla kompetens som är i skolan om våra barn. Att de inte ska orka mer. Att sedan behöva höra hur jäkla bra de gjort ifrån sig är som ett hånskratt!!!
  Jag önskar det vore som i Findland, där har de Utbildningsplikt för pedagogerna, inte skolplikt för eleverna. Jag tror att en ändring på fokus skulle innebära att de fattar att de är till för eleverna, inte tvärtom vilket de tycks tro på allt för många skolor!!!
  Sänder dig en stor varm kram gumman och hoppas att skolinspektionen ser rakt igenom skolans ”sagor”! Det är en lång väg kvar tills vi har en ”Skola för alla!”, alldeles för lång 😦
  //Lena

  Gilla

  1. Tack Lena! I bland är det David mot Goliat ❤ tack gör dina ord:) ibland behöver man höra någon som ser en…. (om du förstår vad jag menar) kram Anne

   Gilla

   1. Förstår precis vad du menar gumman ❤ Det är alldeles för ofta "David mot Goliat" för att det ska vara ok 😦
    //Lena

    Gilla

 3. Jag tror vi banar en väg till de barn som kommer till skolan inom en 5-10 år. Jag ser själv på killarnas rektor vad han lärt sig under alla dessa år-visserligen på bekostnad av den äldsta grabben..men jag ser ett annat tänk..en annan förståelse och uppbackning..
  Förhoppningen är att vi hjälper till att öppna upp..men det tar tid och massor av energi..men förändringen måste komma snarast!!

  Kramen på dig och hoppas så du orkar kämpa på!!

  Gilla

  1. Kämpar gör vi alla på något vis, jag är glad att jag fick vara med på ett hörn, men när man är mitt i stridens hetta så är det svårt att ta in hela bilden i projekt som växer så fort 😉
   Kramen Anne

   Gilla

 4. Din son kommer märka att det finns pedagoger som vill hans bästa när han börjar i den nya skolan i höst! Jag är helnöjd skall jag säga!! Det där med rasterna jag pratade om har man gjort en krisplan kring!! Hoppas han kan känna att det går att ha förtroende för några vuxna även om andra bränt det totalt!! Vi ses på soareér och annat där i framtiden då 🙂

  Gilla

  1. Ja Madeleine jag hoppas verkligen att han släpper garden få han kommer dit. Det är bara frustrerande att han får gå igenom så mycket för att känna sig som ett barn som syns och får höras innan. Det med rasterna har jag släppt just nu, får försöka se det goda med att han får börja lära sig något igen.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s