Söndagsröj med strul


Härligt äntligen skulle jag få ut allt från lägenheten, Peter en vän skulle hjälpa mig, så efter lördagsmyset så vaknade jag smått trött och satte i gång 🙂 Röjde hela mitt sovrum och började att tvätta mer kläder sedan mera röj, bära ner allt för att det skulle bli lättare att packa.

Peter var jättesnäll och kom med en byrå, perfekt då min söndriga byrå var en av de sakerna som skulle slängas 🙂

I alla fall där satt vi i bilen vid Frölundaborg och …. den dog….bilen bara dog…. 😦Till slut kom bärgaren och jag fick använda mina ben till att gå hem för E skulle komma med taxin så jag kunde inte följa med på äventyret med bärgaren 😉 Så det blev en promenad genom slottskogen med allt för lite kläder 😦 Och stackars Peter fick åka buss hem till Borås 😦 Så det blev ingen återvinnings-station för oss, men skräpet är borta i alla fall 😉 Vad för roligt har du gjort idag då???

Annonser

8 reaktioner till “Söndagsröj med strul

 1. Men vad duktig du har varit idag, som gjort sånt som verkligne inte är lätt att få gjort. Vilken hemmelens otur med bilen, hur gick det för honom sen?
  Men som sagt du blev ju av med skräpet iallafall, om än lite annorlunda än du tänkt dig 😉
  Kram på dig!!! Lena

  Gilla

  1. Hm blev körd till en parkering sedan tog han bussen hem. Det gör verkligen mycket att få tömma, nu är det (nästan) cliniskt här hemma, vågar ju knappt röra mig 😉 kram

   Gilla

   1. Ha ha ha!!! Sån är jag med om jag röjt och städat, jag törs knappast röra mig då jag heller 😉
    //Kramar lite till, Lena

    Gilla

 2. Oxå röjt i helgen….våren gör ngt med en…Idag har vi också cyklat till graven…men jag hade ingen hjälm:), dessutom höll jag på att få mig ett psykbryt i slottsskogen då ingen kunde gå på trottoaren, så leo och jag fick sicksacka och i vissa fall gå av cykeln…
  Kram på er….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s