Tisdagstankar


Jag brukar vara pigg på morgon, idag fick jag min plats på vagnen oxå så det gjorde att morgonen flög fram idag 🙂

För mig är ljuset (då det finns ljus) och tystnaden då jag antingen går ner för att vagnen eller väntar på bussen. Hela stan sover, de enda som rör på sig är katterna någon tidningsutkörare som man nickar lätt åt vid en port som de går in eller ut ur. Några taxi bilar som stannat kvar i ett gathörn där en chaufför slumrat till efter nattens körningar.

20120508-191032.jpg

På jobbet är jag alltid först tillsammans med en till städerska, det är vår tid då, innan elevassistenter, fritidsledare,pedagoger och sist eleverna rusar in.

Det är då jag gör allt jag inte kan städa under dagen, och innan alla kommer så öppnar jag fönstret och drar upp rullgardinerna för att väcka rummen.
Där jag jobbar nu är ett jättebra ställe, jag är verkligen stolt över att få privilegiet att vara för med alla underbara ungar 🙂 jag har världens bästa jobb och arbetsplats

20120508-192311.jpg

Hoppas er dag vart bra?

20120508-192354.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Tisdagstankar

 1. Grymt bra att du är så nöjd med din arbetssituation…Är inte jag just nu…Det tar så mkt energi att det inte känns tiptop på det ställe där man tillbringar flest timmar under dygnet… 😦

  Gilla

  1. Vad tråkigt 😦 nej där blir det svårt att få orken att ta sig upp om dagen om man känner så 😦 mitt jobb är inte roligt alltid, men väldigt fritt så att säga:) det är inte många som förstår hur bra arbete med städning är egentligen.
   Kram

   Gilla

 2. Det låter så härligt när du beskriver din morgon..jag kan se det framför mig. Vad gjorde jag då? insåg att jag inte skulle ha råd med diskmaskinsinstallering vilket jag vverkligen skulle behöva. Hoppas denna morgon blev lika vacker som denna//Kram Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s