Så mycket vilja, så lite ork


Har du någongång vaknat upp och känt: att ett täcke över huvudet igen vore bättre? Idag och några dagar nu har jag haft känslan av total orkeslöshet, som om min kropp skriker STANNA!!!!

Nu är jag inte den som stressar mycket (tycker jag själv) men en inre stress finns där gömt någonstans. På arbetet har glädjen försvunnit, det är som om jag väntar på något. Så har det känts en längre tid nu, den där väntan, på skolan, väntan på hyresvärden, väntan på orken, hela tiden väntan. Jag lever inte just nu är väl den enkla sanningen 😦

I helgen fick jag lusten att få iordning men då skulle allt göras på en gång, jag rev ut ett helt rum packade skräp, kläder, leksaker i 10 svarta säckar, samtidigt som jag röjde upp i mitt sovrum och tvättade 5 maskiner tvätt. Det är allt eller inget, alltid 😦

Om jag inte får gjort allt som ska göras så blir inget gjort, det finns inget mellanting alls..

Hur gör du?

Kram

Annonser

En reaktion till “Så mycket vilja, så lite ork

  1. Jag gör precis likadant, allt eller inget – svart eller vitt!!! Fullt ös eller soffpotatis…att göra lite i taget är inte min grej alls 😦
    Orken tar slut allt oftare tyvärr//Kram vännen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s