Lördagskärlek


Photobucket Min bloggkärlek i utmaningen går till:
Sammelsuriet

För mig är Lena både rolig och allvarsam i sin blogg Sammelsuriet

Hon har haft en som jag följde innan denne och då lärde jag mig att älska hennes sätt att ta in läsaren i hennes ibland så otroligt roliga tankegångar.

Jag rekommenderar verkligen hennes blogg, hon kommer alltid med roliga kommentarer och hon är en duktig fotograf!

Hoppas du är med i utmaningen du med 😉

Om du undrar mer så hittar du Utmaningens ”startare” Madelein sida, och leta efter utmaningen.

Kram på er

Annonser

8 reaktioner till “Lördagskärlek

 1. Tack sötaste Anne, vad go du är…Hur gör jag nu då? Jag har ju ingen koll, så jag sprider den vidare på rätt sätt!!! Stor varm kram till dig för din bloggkärlek, ja vi har ju följt varandra lite sporadiskt till och från några år nu…Ledsen att jag inte såg detta tidigare 😦
  //Lena

  Gilla

  1. Ja du jag vet inte, jag började med utmaningen då jag läste om det på Madelein blogg, så jag har aldrig blivit utmanad bara skickar en massa kärlek ut i stället som hon beskrev det med detta, i stället för all näthat, så det är utmaningen att skriva mer om det vi gör än det andra som bara är tråkigt på nätet nu för tiden:)
   Jag menade varje ord 🙂 Och du förtjänar alla kärlek 😉
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s