Lördags Bio


Idag tog vi och gick på bio, mys i mörker är något som både jag och E älskar:)

Så vid 10-tiden satt vi och letade på nätet efter olika alternativ men det verkade som herrn redan hade bestämt sig för så fort vi kom fram till The Avengers så hoppade han till och skrek -DEN DEN DEN VILL JAG SE!!!! 🙂

Sagt och gjort jag beställde biljetterna och köpte dem på nätet och klockan 12 satte vi oss i mörkret i salong 6 på biopalatset och mös. Min son har som tur inga som helst klagomål på att vi alltid handlar på willys innan till bion (mer har det blivit ett måste) För pengar är det tur att man sparar på det viset 😉 För jag tycker verkligen att det är dyrt inne på biograferna 😦

Nu sitter han framför tv`n och ja jag sitter vid datorn efter att fått göra en till återställning 😦 den här datorn vill bara inte, fasar för att det ska bli problem då vi i Kung över livet har vårt första årsmöte 😦

Jag är mäkta stolt över att få skrivet till dagens text med på sidan Min kung över livet heter den, handlar om min ängel och hur stark jag tycker att han är varje dag 🙂 Gå gärna in och läs samt kommentera på hur stark din son/dotter är i dennes liv, för våra barn har styrkor som vi ser men oftast försvinner i allt det andra där styrkorna inte ligger i 😦

//En del människor tror att hålla ut gör en stark – men ibland är det att släppa taget.//

Var ligger dina styrkor?

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s