♥♥♥Fredagsmys ♥♥♥


Efter tre hela arbetsdagar denna veckan så myser jag lite vid bloggen och tar en paus från alla måsten 😉

E tittar på Barda hans favoritprogram lugn (?) Idag blev det en kaosartad början för dem i skolan, E blev försenad till skolan för han vände tillbaka för att hämta mobilen så han missade bussen 😦 Så fröken ringer mig på jobbet och undrar försynt om E var sjuk… Jag sa att jag ringer upp henne och lägger på för att ringa min son…

Es brev från Nattis som han skrev då han var 5 år

Helt enkelt så fick jag denna förklaring och jag skickade en mess till henne att han blir lite försenad, blir så sur, för hon har hans nummer endast för att han tar sig till skolan själv på morgnarna 😦 Hon har verkligen aldrig brytt sig om honom känner jag 😦

Det går några timmar och resursen ringer helt förtvivlad för att E var på väg att lämna skolan för han ville inte vara där längre. Jag tyckte det var konstigt för jag hade inte märkt att något var fel då jag talat med honom tidigare….

Efter samtalet med sonen så lägger vi på och jag kommer plötsligt på att det verkade som han var medicinfri så jag messade resursen om han kunde fråga E om han tagit något på morgonen, visst jag hade rätt 🙂 (tyvärr)

Han hade inte med sig medicinen och jag bad bara till högre makter att allt skulle gå bra ändå, och visst på något vis fick resursen honom att stanna, om de hade några lektioner vet jag inte men han var kvar till skolans slut.

Så allt slutade gott :)♥

Hur har er dag varit idag?

Annonser

5 reaktioner till “♥♥♥Fredagsmys ♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s