Söndag


Ska nog för min egen skulle logga ur allt som heter sociala medier någon dag i veckan, endast för att jag märker hur lätt det är att fastna då man sätter sig vid datorn.

Är man sjukskriven så får man för sig att livet utanför stannar till som för att vänta in en igen, men det är som vanligt, allt går med en rasande takt och snabbtåget lämnar en om man inte löser biljetten

Hur gör du då du ska stänga av?

Annonser

4 reaktioner till “Söndag

 1. Hejsan, min nyfunna vän och med eldsjäl…
  Jag prioriterar och har rutiner – struktur utöver scheman, bokade tider, endast max 2-4 stycken i veckan och så egentid inplanerad…för mig själv och så stänger jag av datorn 🙂 har en tid normalt men nu med ”kung över livet” och all positiv energi och möjligheten till förändring så har jag hållt tiden mera öppen…

  Kul att hitta din blogg och läs lite här…ha en fortsatt skön Söndag – kram

  Gilla

 2. Jag har inte hittat avstägningsknappen än…men jag ger mig inte, det ska gå 😉
  Kram på dig och hoppas jag en dag blir lika klok som du //Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s