Hur ofta väntar du?


Jag har insett att jag är duktig på att vänta hela tiden, vänta på att Es skolsituation ska bli bättre, att mitt mobila bredband ska börja fungera ordentligt och på att (just nu) hyresvärden ska ordna så min lägenhet blir iordning gjord.

 

Det känns som om allt jag gör är att vänta:( Jag är trött på att vänta jag är rent ut sagt skittrött på det…..

Ska jag få gjort något får jag ta tag i sakerna så då anmäler jag skolan, anmäler hyresvärden, ringer telenor, vad händer, jo telenor ordnade sig (just nu) väntar på att juristen ska skicka uppgifter från skolinspektionen, väntar på juristen från hyresgästföreningen på att hon ska anmäla och skicka kopia på anmälan till mig. Så nu står jag på vänt i alla fall 😦 Hur man än vänder och vrider på allt så hamnar man i väntan :/

Hur är det det för dig?

Är det så att vi har det bra här i Sverige på att vänta eller har vi det bra med det ? Väntar alla andra människor i andra länder lika mycket på byråkratin?

 

Lång dag idag, men nu fick jag ur mig lite i alla fall 🙂

Kramar i mängder

Annonser

4 reaktioner till “Hur ofta väntar du?

  1. Livet är ett evigt väntande. Jag var på U-samtal på dotterns skola idag. Hon som har ”bara” ADHD. Det gick över förväntan. Han vsste att rätta beslutsgången är rektor först men eftersom han tycker det är ett akut läge har han gått över huvudet på henne och skickat direkt till EHT. Rektor är tydlige frånvarande en hel del. Det mesta av ansvaret läggs på honom. Han insåg att jag var kunnig i skollagen och tacksam över att jag var det. han var otroligt missnöjd över sin situation och jag kände stor sympati för honom. Nu väntar vi på svar från EHT, om de anser att inga åtgärdsprogram behövs så överklagar jag och den 7 maj skall tydligen skolinspektionen dit och jag tänker försöka prata med dem innan.

    Gilla

  2. ok, men telenor är klart!! skolan och hyresvärden anmäld… tyvärr är det nog inte mycket mer än vänta man kan göra då… men det brukar bli en mycket kortare väntan med en anmälan… önskar dej snabb lycka;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s