Möte med rektorn


Jag gick in med försök att få en dialog och känner att jag lyckades känner jag, nu är det så att dessa samtal har jag haft för många gånger med alla ”nya” rektorerna så jag satt och försökte att lyssna på vad hon hade sagt.

Det är konstigt att de kan ge så mycket utrymme till dessa samtal men inte utrymme till min son att få en dräglig skolsituation, är det så att det måste få till dessa samtalen för att det ska se bra ut på pappren men om det sedan inte fungerar så tar man så att säga nya tag…

Det finns säkert en lag eller det hoppas jag i alla fall, som säger hur lång tid det ska ta innan alla insattser ska ta innan det måste anmälas, finns det något likanade ”Lex anmälningar” som skolan själva kan gör då de brister i sina försök att ge en adekvat skolundervisning??

Efter mötet så möter jag min son skitförbannad ute på skolgården ensam, nej han skulle inte gå in, han avskydde sin resurs, han ville inte jobba. Jag frågade om han ville gå och prata med kuratorn. -Nej hon sa hej då hon gick förbi mig, innan du kom…. Vad säger man?? Hur kan den enda personen som han borde kunna tala med bara gå förbi en 11-åring på en tom skolgård och inte undra vad han gjorde där? För hade jag gått förbi så hade jag frågat, för något är ju fel, eller hur?

Det känns som jag skickar honom till ett ställe som misshandlar honom just, det gör så ont i mitt hjärta då jag såg honom där ute på lekplatsen som om han inte var värd att lägga märkes till, hur kan skolan säga att de vill hans väl då de totalt verkar skita i honom då de tror att jag inte ser det?

Så mötet var bra men E mår inte bra.

Lämnade en besk smak i munnen på mig tyvärr…..

Fortsättning följer

Kram

Annonser

4 reaktioner till “Möte med rektorn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s