Hårfärgning och lite thaimat


Så lugnt idag, kanske för att jag bad avlösningen hämtar endast pengar hemifrån sedan vill jag inte se någon här förrän klockan 19 i kväll.

Behöver tid för mig själv, visst nu har jag det men nu vill jag bestämma min tid, ni som har barn och ni som dessutom har barn med Npf, och ni som är ensamstående, förstår vad jag menar, den där tiden som försvann med våra änglar.

Först blev det färga bort det gråa…. Egentligen borde jag färga håret helt grått, men vad jag sett så finns inte den färgen att hitta, sedan så låter jag ju aldrig det växa ut så mycket för att se vilken nyans grått det är, för det är ju så klart ljust vid tinningarna sedan blir det något slags mischmasch mitt på huvudet….

Så det blev en ljusbrun färg (som alltid blir jättemörk?) idag, sedan kommer jag att lägga in lite ljusa slingor så det ser tjockt ut.

Fast i dag har jag mest försökt få iordning på ekonomin, det blir skralt i kassan då man är sjukskriven och dessutom har min ängel födelsedag i mitten av nästa månad, jag har ont i magen kan man säga 😦

För visst han vill inte ha kalas med barn efter flera försök då barnens föräldrar brukar av boka dagen innan och som förra året flera bara några dagar innan 😦 Jag såg det i hans ögon, han led verkligen… Så nu vill han inte ha kalas med barn de kommer inte ändå, utan han tar dessa pengar och gör något roligt med dem i stället.

Det största planerna är ett guldkort på Liseberg ca 1300 kronor, nu vet jag inte om han får den direkt men jag säljer njuren min om jag inte får ihop till den.. Han älskar ju Liseberg .

Nej större planer än så har jag inte 😉

Vad har ni fått gjort idag?

Kram

Annonser

2 reaktioner till “Hårfärgning och lite thaimat

 1. fy va ledsen jag blev… vanlig hyfs finns det inte alls i samhället längre?? ärligt??

  man behöver varken barn eller heltidsjobb för att uppskatta egentid;)

  Gilla

  1. Nej så klart, visst behöver man det även utan barn, men jag kommer ihåg att det kunde jag själv bestämma, mer än nu.. Nej om det är barnkalaset du menar så håller jag med, jag sa precis vad jag tyckte till dem som ringde, det kan vara därför E inte blivit bjuden på ett enda kalas efter det. Ibland tror jag det är föräldrarnas ork som bestämmer vilka vänner barnen har..
   Kram på dig

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s