Vaknade i tid idag


Var så arg då jag gick och la mig för E inte gjort något på skolan igen, jag blir så frustrerad över att de inte har någon organiserad undervisning till honom alls, ingen pedagog som hälsar på under dagen för att kolla resursen. För när E berättar och jag ringer för att fråga så ljuger E??? Varför ska han nu när jag äntligen fått honom att berätta känna att jag inget kan göra? Jag är arg!!

Rektorn skulle enligt samtalet i fredags ringa mig under dagen om de fått det officiella beslutet, vad hon oxå sa var att hon ringer, så jag ringer upp henne och hon verkar mer stressad över det, och börjar att leta medans jag sitter i telefon och börjar till och med läsa den posten (från vad det kommit ifrån) till mig högt (?)

JAG ÄR INTE DUM!!! Det är väl bara att ringa och säga att -beslutet har inte kommit, kollar imorgon igen.

Så lyssnat på lite glad musik och fortsatt att leta efter artister som jag kan skicka Kung för livet länkar till.

Liten lunch blev det med ; )

mellan mailandet och twittrandet, för det är spännande tider med det som händer och jag älskar varje stund av det, nu ska jag börja skriva på en presentation av mig till sidan för projektet. Får se hur det blir….

 

 

 

 

Kram på er i solen (ni som har det, ni andra skickar jag via tanken)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s