Vi (jag) försov oss (mig) :(


Ja där ligger man och mys vaknar och smått imponerad över att väckarklockan inte hunnit ringt, så jag sträcker min ”friska” arm och ta mobilen till mig och…..

Sedan flyger jag upp för om 40-minuter ska sonen till skolan, så jag puttar försiktigt på honom och viskar att nu är det dax för frukost.

Medans han tar på sig kläderna som jag på något mirakulöst vis trollar fram utan att snubbla och utan att E förstår att jag är lite smått panikslagen på min dåliga planering för hans första morgon på länge med en mamma hemma.

så lubbar jag in till köket slår i lilltån på bordsbenet och börjar svärandes (tyst) att ordna E favorit frukost som är tre rostade smörgåsar med ost och gurka på som han doppar i mjölkchoklad.

Så medans han intar sina mackor så tar jag på mig för att följa honom till skolan för solen utanför får mig att längta ut innan första kaffet. E tycker bara att jag verkar smått hyper men skakar smått på huvudet och tar sin medicin, tvingar ut mig från toan för att borsta tänderna och ställer sig påklädd vid dörren och frågar -Är du färdig snart?

 

Själv har jag under dessa 30-minuter inte hunnit med något mer än att ….ja jag vet inte vad, för kläder har jag fortfarande inte på mig???

-E alldeles strax mamma kommer, jag ska bara ta på mig kläderna…

Till slut står vi båda vid trappan ner till Veggatan och jag pussar på honom en stund och säger sedan att jag ringer till skolan och säger att det är mitt fel att han blev försenad.

Nu sitter kaffet fint här framför datorn och tån är inte så svullen, jag får försöka sova utan värktabletterna i natt för det gör att jag blir väldigt trött morgonen därpå 😉

God morgon på er, hur var er morgon?

Kram

 

Annonser

4 reaktioner till “Vi (jag) försov oss (mig) :(

  1. Hahahaha…..Vilken solskens-historia! Nä, här var vi uppe me´tuppen.Lilla hjärtat knata i väg till skolan och nu är nästan hela huset städat….Så nu ska jag ut i solen! Aktivitet: Vet inte riktigt….Gå ut me´grannens vovve, ut och cykla eller ut och fiska…Bestämmer mig på väg ut genom dörr´n. Ha en fortsatt härlig mindre stressig dag ;D Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s