Idag tändes en låga


Igår gick jag vara med i ett projekt som över ett 10-tal föräldrar med barn som har olika typer av Npf (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) startat. Som alltid så bollas väldigt mycket mellan oss och jag tycker jag kommer med bra ställningstagande i det mesta.

Bilden ovanför är från hemsidan och klickar ni på den så kommer ni till den, där fler av era frågor kommer att besvaras 🙂

Från hemsidan

Tillåt våra barn med adhd, asperger och autism få lyckas i livet. Stöd vår insamling via Hjärnfonden och vår gala kväll för dem. Inbringa pengarna till forskningen som idag saknas. Täpp igen kunskapsluckorna. Tillåt våra barn få förbli de kungar de föds till att vara. Orubbliga. Känslan av att kunna genomföra allt. Förverkliga sig själva. Ha en tro på sin framtid och veta att allt är möjligt. Nåbart.

Kan det vara så att vi kan förändra synen på våra barn, Ja jag måste tro på det!

I Mars 2010 anordnades det en gala ideellt. En pappa har en dotter med cystisk fibros och hade en längtan som oss att inbringa pengar till forskningen. Ville förbättra levnadsvilkoren, finna svar som fortafande inte finns. Få hjälp för sin dotter, för andra barn och vuxna med denna ovanliga sjukdom.

Han engagerade artister såsom Björn Skifs, Carlotte Pirelli, Alcazar och Magnus Carlsson. Galan fick in 1 000 000. Sug på det. E N M I L J O N. Detta var möljigt. Det gick att genomföra. Ifrån att ha varit en tanke hos denna engagerade pappa, till att så ett frö och låta det gro och blomstra ut. Ge en sådan enorm uppslutning. Fylla 1 200 platser på Cirkus i Stockholm. Makalöst!
Läs om honom här

Hur fångar man upp de som är villiga att satsa på oss? Att tro på vår ide och hjälpa oss förverkliga den? Ro den i hamn? Såsom denna beundransvärda pappa gjorde. Ni där ute. Sitter ni på en dyrbar skatt med kunskap, känningar? Känner att det kryper i hela er av iver att hjälpa oss? Tveka inte att maila till kungoverlivet@hotmail.com

“Du kan inte ett hjälpa en planta att växa högre genom att dra i den.” Kunskap ger makt.

Hemsidans adress: http://kungoverlivet.wordpress.com/

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s