Smått stressig start men sedan blev det lugnare


Eftersom det blev sen natt för axelns skull så vaknade jag vid 10! och det var väl första gången sedan flera år tillbaka det hände. Så det stressade upp mig för klockan 11 skulle jag träffa de andra i styrelsen för Makalösa FöräldrarNaturhistoriska museet

Vi håller på med de sista planteringarna inför riksårsmötet som hålls här i Göteborg den 29/4. Och jag själv tycker att det ska bli spännande att få visa upp vår vackra stad för de hitresta 🙂

Så på med paltorna och rusa iväg fick det bli, men lite foton fick jag så det får bli min söndags/vår inlägg/hälsning till er 🙂

Vi börjar med favorit bilden, var ju bara tvungen att ta den för den sa allt 🙂

Hur har er söndag varit?

Kram

Annonser

4 reaktioner till “Smått stressig start men sedan blev det lugnare

 1. En fin Söndag! Jobbade till kl 11 sen åkte jag till Ulricehamn och badade bastu och hoppade ( läs smög) i sjön ett par gånger. Sen åkte jag till min barndoms bygd där jag gick till kyrkogården och tände ett ljus för min bror som skulle fyllt 55 år idag om han hade levat.

  Gilla

  1. Det e verkligen sjukt hur handfallen man blir då det blir tyst:)
   Ta dig några glas rött och ta ett långt härligt bad om du har ett kar i badrummet.
   Njut av det!! Du kommer supermorsan då du kommer hem 😉
   Massa kramar gumman!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s