Underbara händer startar barnfri helg


Klockan 14:00 så var jag hos en Certifierad Massör och Diplomerad Massageterapeut från Axelsons GI som heter Jill som arbetar Bara Händer är en etablerad massage- & hudvårdstudio

Jill använder sig av Sv. Klassisk Massage samt andra behandlande tekniker som Revolving, Longering, Strain Counterstrain, töjtekniker bl.a.

Här är deras hemsida Eller tryck på en av bilderna 😉

20120413-154131.jpg 

Jag är inte den som tycker om att någon rör vid min kropp annars, men eftersom hon är en av dem som jag känt länge (sedan lekis)så tyckte jag det var okej.

Hon varnade att jag kunde bli öm efteråt för det var mer en ”lära känna min kropp” denna gång och hon kände igenom hela övre delen. Det kändes trygt då hon förklarade för mig under tiden så jag kunde slappna av. Det är konstigt att jag alltid drömmer om massage men vågar aldrig och har dessutom inte alltid råd att göra detta för mig själv, men nu ska jag ta mig i kragen och försöka ta mig tid till detta under våren och min kära vän kommer att få hjälpa mig med mina problem…

E har åkt till Ågrenska nu med taxin så jag dricker en massa vatten och myser framför datorn i kväll, kommer nog inte ut idag för min axel gör ont (och hon rörde aldrig den) Men det var som Jill sa, allt kopplas ihop så mycket av det som hon gjorde på min högra sida och vid skulderbladen gjorde en massa.

Det är verkligen intressant det där med kroppen och alla våra muskler och leder, hur de sitter ihop.

Nej min kväll blir som sagt lugn och jag kan verkligen rekomendera Bara händer massage- & hudvårdstudio som ligger på Plantagegatan 9, 413 05 GÖTEBORG, Telefon 031-12 50 30

 

Kram

Annonser

2 reaktioner till “Underbara händer startar barnfri helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s