Utmaningen bloggkärlek


20120407-085442.jpg

Min extra tanke denna lördag går till Jens som skriver om sin vardag med sonen som har autism. Jag började följa denna blogg förra sommarn då det här killarna gjorde en resa genom delar av Sverige och han skrev om den. Så Jens mitt bidrag till bloggkärleken Är till er ❤❤

På äventyr med Mr E

Jag som skriver heter Jens Malmström. Bloggen används för att sätta ord och bild på tankar om att vara förälder till en kille med autism. Det kan vara allt från små dagboksnoteringar till större reflektioner. Till vardags arbetar jag med en annan webbplats, Killfrågor.se och drömmer om Det Stora Äventyret. Du kan nå mig på jens.malmstrom [at] gmail.com eller genom att kommentera i bloggen.

Fortsätt att sprida kärlek på webben i stället för hat!!

http://madelein.se/ tack för fin inspiration ❤❤

Kram

Annonser

3 reaktioner till “Utmaningen bloggkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s