Snart ledigt :)


Jag tror inte jag vet vad jag väntade mig hos röntgenläkaren, visste bara att jag skulle göra ett ultraljud på axeln som jag inte kan lyfta mer än axelhöjd sedan november-december 😦 men något om vätska i slemsäcken som jag på jobbet kallade för fettklumpen (kunde inte komma ihåg vad doc sa)

Så nu väntar ortoped på torsdag för att lägga upp någon plan för att jag äntligen ska bli frisk

20120403-211508.jpg
Jag vill inte ha ont längre, allt tar bara längre tid på jobbet 😦

Sedan hade jag äntligen tid med E för utvecklingssamtal. Efter att han inte hade haft några lektioner så börjar hon att plocka fram grejer som han då ska ha gjort tillsammans med henne på fredagarna(?)

Jag satt mest där och bet ihop och visste inte vad jag skulle säga för E sa inget, han satt och tittade på klockan och kände sig stressad över att specialpedagogen inte kom.

För han visste att hon skulle komma och nu ville han inte börja utan henne, vad tror ni läraren säger….???? -Hon har säkert bara glömt av oss. Hur tänker hon.
E vill inte vara kvar och vill inte alls vara med, han tycker verkligen inte om henne 😦

20120403-212226.jpg

20120403-212248.jpg

Det känns verkligen att hon inte ser honom 😦
Hur ska hon kunna kalla sig för pedagog då hon inte ens ser hans svårighet ??
Jag är glad att vi inte kommer att vara kvar där nästa termin, orkar inte ens bråka längre, jag vet att min son är smart, men det finns ingen chans att han lyckats ta in nästan hela fyran på några fredagar och två veckor tillsammans med resursen. Men jag kan ju inte anklaga dem för att fuska med resultat, det kommer ju att märkas senare.
Nej nu är denna mamman trött

20120403-213132.jpg

Vi är olika, vi är alla bäst på att vara oss själva och jag är otroligt stolt över min son som vågar och orkar stå på sig, medan jag roddar för fullt i bakgrunden med allt annat som han inte behöver veta om då det gäller skolan.
Snart påsk och jag är ledig nästan fem dagar, fixar för fullt med kvasten 😉

Kram

20120403-213611.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Snart ledigt :)

    1. Sökning är gjord av skolan sim han går på, så de har godkänt överflyttning , talade med A och det officiella svaret kommer efter påsk:) då jag frågade om jag såg ett ljus i tunneln 😉 hon svarade ja… Så det ser rätt ljust ut att han börjar 5-an nästa termin där… Jag är på den delen som flyttade, inhyrd av skolan av kommunen 😉 och jag älskar alla ungar!! Det är verkligen världens bästa jobb!! Även då jag bara städar för 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s