Sömn


Det e lättare att säga hur många timmar jag varit vaken än ta upp hur många jag sovit. Kroppen behövde detta, åt lite tomatsoppa men mer för att jag kände mig tvungen än att jag var hungrig 😉

Det är inte roligt att äta då inget smakar 😦

Feber ligger stadigt på över 38, som om den har fastnat där 🙂 rösten vet jag inte för jag har hållit käft sedan min son gick ut genom dörren 🙂 Fick en vän och hennes familj att ta honom en natt för att få vila lite.

Nu lite te med honung kanske sova lite till få ta vara på ensamheten nu 😉

Denna sjukdomstiden har fått mig att tänka en del.. Bland annat hur ensam man är som ensamstående och hur oskyddad man är då man blir sjuk, det är lätt att våga se det den krassa sidan, för visst är det så att de som har en partner har den tryggheten då man själv slås ut..

Det var svårt för mig att be om hjälp men insåg att E måste få lite vardag med någon än spela spel så fort han kommer hem för att jag är helt utslagen…

Det står mycket i nätet om att det är många som är sjuka just nu och det är bara att kolla status uppdateringarna på Fb så ser man nästan varannan som skriver om hög feber, familjer som är utslagna av influensan 😦

Saknar sjön för var man sjuk länge så hörde någon av sig från jobbet och kollade hur det var, nu har samtalen varit noll från jobbet men man kan ju inte kräva att någon ska bry sig egentligen eller??

Denna veckan har jag insett vilka som jag kan kalla för vänner, roligt med att det faktiskt är kvinnor som jag som lever med barn med Npf som hört av sig, tack alla för krya på sig hälsningar !! Det värmer då man är varm fniss…

Om jag inte somnar igen blir det nog mello idag bara för att det måste man inte titta på (det går ju bra att bara lyssna)

Jag önskade jag haft ork att läsa någon bok i alla fall men med rinniga/trötta ögon orkar inte med liten text just nu:(

Kram och krya på er alla där ute som jag ligger nerbäddade på väg in på sin andra vecka 😉
Anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s