Hemma med ryggskott


Hemma med en väldigt ond rygg efter att jag vred till den igår på jobbet 😦

Det som jag saknar mest är att ha lugn morgon med E innan skolan. Detta har försvunnit då han tar sig själv till skoaln på morgonen efter att jag åkt tidigare, fast idag så fick jag mysa med honom vid frukost bordet. Men myset försvann fort då jag märkte att han behövde duscha 😦

Med mycket tjat lyckades jag till slut få in honom till duschen för att efter nästan 10 minuter försöka honom ut 🙂 För det är ju så att då han äntligen kommit in och stått ett tag och så att säga vant sig så kan han stå där länge….

Så en ren kille kom iväg något sent men ändock ren det tycker jag räknas..

Jaha och nu lite info om beslutet som Maria Andersson, Områdeschef Utbildning Majorna-Linné tagit. Väntar på att få den i pappersform hem. För nu är det officiellt att hon (skolan) tar kostnaden för att E flyttas till G-Verksamheten 🙂 Men fortfarande vågar jag inte tro på något förrän E sitter vid en bänk vid den skolan…

Kan det vara så att alla dåliga minnen alltid kommer att göra sig påmind då det gäller sonen min och helst då skolan är inblandad. E frågade efter lovet nu varför han skulle tillbaka , han har ju inga lektioner längre utan är mest med en resurs som han är med i biblioteket.

Hans första natt på Ågrenska var nu i helgen, jag var inte smart då jag lät honom åka ensam så hans första tid där funkade så där, han kom hem och tyckte att de hade för mycket regler 🙂 Ja det är väl det som är svårt att följa. Jag känner själv att det som jag arbetat med under flera år har skolan förstört under den sista tiden, alla regler och att försöka få med honom på saker försvunnit. Det kan inte vara lätt att vara i hans huvud just nu 😦 För reglerna är olika var han är, skolan har de släppt honom totalt och hemma här och på ågrenska sitter de stenhårt fast.

Vilket barn kan snabbt ändra förhållningssätt ????

 

Sitter med fondboken just nu och kommer att lägga ut dem som jag tycker verkar bra till dem som är i min situation så att säga, ensamstående, dåligt med pengar och lever med barn som har ett handikapp…

 

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s