Tröttsam väntan


Nu har jag talar med rektorn för kuratorn ringde och tyckte att det inte var okej att E inte hade något att göra på skolan. Hon ville veta om jag hört något om Es skolplacering, nej svarade jag och hon (kuratorn) sa att rektorn gett henne tummen upp(?)

När jag dagen efter ringer och frågar rektorn hur långt det gått och om vi skulle få vänta länge till började hon igen art förklara för mig som om jag vore ett barn hur ansökningen går till 😦 så less på hennes nedlåtande sett mot mig!!!!

Men det jag verkade gå ut av det hela att Maria (chefen för skolorna) tagit ett beslut att E skola betalar för platsen på resursskolan. Och att de skulle lägga in ansökningarna till skolan i veckan….

Alltså de har inte gjort en ansökan än(?) rektorn talade oxå om för mig att socialpedagogen i stadsdelsnämnden skulle ha möte ned rektorn på g verksamheten och ge dem muntligt en förklaring på varför E borde börja så fort som möjligt.

Min son har INGA lektioner just nu på skolan 😦 han är med en ung kille som är med honom på dagarna, de läser och sitter vid datorn, detta berättar E för mig…

Ska de bara skita i honom för att låta G-verksamheten ta hand om problemet??? För hur ska jag förklara gör min son att visst måste du oxå hå i skolan, nu väntar de bara..

För E fattar inte varför han måste vara på skolan just nu då de inte gör något ändå…

Han ser ju ingen ände på det så idag då han kommer hem med avlösaren ska jag berätta för honom hur det ligger till. Så han kanske kan se fram i mot något även om jag inte kan ge honom en tidsangivelse på ändringen…

Trött bara trött nu för tiden..,
Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s