Mötet


Där satt jag hur nervös som helst, som tur hade jag en vän med mig. Nu skulle här fightas och jagar beredd. Hab berättade hur de hade sett på sitt besök i E skola, jag la till lite som en av dem berättat för mig (en av dem från hab var sjuk)
Vi talade lite om E problem i skolan, då rektorn börjar att tala och säger att hon också vill att E ska få det bättre och att hon tagit till sig det och hon vill att vi söker honom till en skola som är mer anpassad för hans behov.

Ni kan tänka er att alla vi som talat för att han inte klarar skolan på mötet blev knäpptysta 🙂
Vad säger man efter det? Jag ramlade nästan av stolen och trodde att jag drömde, med den stressen jag hade haft innan mötet så blev det så abrupt. Jag retade mig på rektorn som talade till mig som om jag inte skulle förstå, jag bet mig i tungan för att inte Be henne hålla klaffen.

Så nu är det klart, han får en plats så fort de blir en tillgänglig för honom, min önskan är så fort som möjligt.

Med detta måste jag tacka V som gjorde detta möjligt för oss utan hennes kunskap så hade det aldrig hänt och E hade aldrig fått chansen att få börja på mitt förstahandsval till skola.

Nu ska jag mysa med E och titta på ”112 på liv och död”

Kram Anne

20120206-203147.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Mötet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s