Medicinstopp, skolmöte


Bup ringde eller rättare sagt hans läkare 😦
Det känns efter samtalet som om jag var en mamma som drogade min son 😦
När jag ifrågasatte varför E ska sluta med sin medicin igen 😦 han tyckte inte han kunde få något annat eftersom jag frågade honom om det fanns någon annan medicin som han kunde ta istället… (hur konstig blev den meningen då??)
Nu vill han träffa skolan på bupmottagningen för han kan inte komma till skolan och skolan vill inte åka dit utan de vill ha möte på skolan:( fick ett mail av rektorn att de bestämt ett möte med hab (som jag inte fått veta något om??) den 6 februari och hon tyckte det gick jättefint för min son (?) Var har hon varit i gör skola på då undrar jag??? För det är inte skolans rapport.

Jag har långhelgen kvar och sedan börjar vardagen igen för oss. Och jag har redan ont i magen 😦
Kram Anne

20120105-165935.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Medicinstopp, skolmöte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s