Datorhaveri :(


Jag har försökt att blogga från mobilen nu ett par gånger då min dator får jag bara inte att fungera , jag är så less på att vara så beroende av den som jag blivit. Jag menar allt masn gör via datorn nu som man gjorde förut personligt det finns knappt 😦

Jag är med i styrelsen i Göteborgs Makalösa Föräldrar då jag jobbar med deras hemsida och facebook sida, i detta behövs verkligen en dator och i min egna finns alla dockument, visst jag kommer åt dem men inte kommer jag ut på nätet eller en fungerande viruskontroll finns inte 😦

Jag tycker det är bra med datorer då man kommer ut till fler som kanske är sjukskrivna och kanske inte har så många i sitt personliga liv eller familjer i närheten som många av oss som är ensamma med våra barn kan bli oftast och desutom med en Npf  som verkligen får en att förlora vänner snabbt…

Jag har sett kvinnor som springer in i väggar för att de ska klara av allt och deffenitivt inte ska be om hjälp, jag blir så ledsen att man har slutat att be om hjälp för räddslan för att bli jobbig

😦

Hur långt ska det gå för en medmänniska att bara vända sig om och bara lyssna?

Jag har märkt hur jag tagit hela världen just nu, bråket med skolan ha väl bara lugnat sig men nu är det kortis som gäller samtidigt som jag anmält min hyresägare till hyresnämnden för denne inte kan göra iordning lägenheten i beboeligt skick.

Några av de små problemen jag har :

Fönstren: I alla rum, är i så dåligt skick att jag inte klarar av att öppna dem jag kan heller inte tvätta dem då det lossnar trä som är murket inuti. Färgen har lossnat på dem, efter som de ventiler som sattes in inte verkar ha insektskydd så kan jag inte ha dem öppna då min son har fobier för allt som kan tänkas flyga in i lägenheten. Eftersom det varit på detta viset har jag fått ha öppna fönstren på glänt nästan överallt så vi kan få en luft som för sig på sommarn.

Duschen: Här är det svarta prickar vid nedre delen av väggarna (mögel??) Jag kan själv se att fogen har lossnat, och dessutom så har färgen (igen) börjat lossna. Toasitsen är så dålig att den hela tiden lossnar. Och det finns ingen ventilation alls där inne.

Min sons rum: Där har inget gjorts i renovering och tapeten är så söndrig nu, det finns heller ingen ventilation då de inte satte in någon (detta är ju enligt lägenheten ovanför ett gammat kök så någon väggventilation borde det ju finnas) Garderoberna har vi inte kunnat använda sedan vi flytta in då det inte finns någonstans att sätta in kläder i, hyllorna är borttagna och de få som finns är söndriga.

Lilla toaletten: Där har de inte varit någon som lagt in någon matta, detta skulle ha fixats efter renoveringen och jag tycker att det borde vara en prioritering. Ventilation finns inget då de som var för några år sedan där sa att det inte fanns någonstans man kunde koppla det till (varför är min fråga) det är en toalett…
Dörren går inte att låsa, för då blir man inlåst, detta problem har jag haft sedan vi flyttade in.

Hallen: Vid ingången då de tog loss hatthyllan lämnade de massa stora hål som ingen har åtgärdat.

Det lilla rummet: Mattan är sönder, garderoberna är i så dåligt skick att det lossnar murbruk från väggarna.

Detta skickade jag till min hyresvärd och fick till svar att om jag vill ha en standard höjning så höjer hon hyran med ca 2000……

Varför är det så att inget händer ensam, på detta så har som sagt min dator slutata att fungera och mina glasögon gått sönder, varför måste allt hända på en gång???

Nej nu ska jag mysa med sonen och glömma mina problem för imon är en ny vecka och kanske kommer postkodsmiljoner till mig någon gång oxå, den som säger att pengar inte är allt skulle gå i mina skor en månad 😉

Kram

Annonser

2 reaktioner till “Datorhaveri :(

 1. Anne ! Min Stora E kanske hjälpa till och kolla på din datorn .
  Klart att man vill ha renoverat i sin lägenheten .Om inte det går så fixar vi färg så måla vi om hallen och E rum gumman .
  Jag tycker om er så jättemycket bägge två .

  Många kramar Eva -Marie

  Gilla

  1. Tack gumman! Vad gullig du är! Ja det med lägenheten ska jag vänta med så jag får höra med juristen som de betalar för 🙂 ja datorn får han gärna kolla om han kan. Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s