Feber och allmänt trött


Jag trivs på mitt jobb och tycker verkligen inte om att vara hemma då jag vet att det inte kommer att bli lika bra gjort då jag inte är där 😦 Det e synd, men det tog mig ett par veckor innan jag kom in i det själv så jag ska inte ställa en massa krav på vikarierna egentligen….

Jag tog nog ett bra beslut att vara hemma en dag till fast jag känner mig bättre, men med det arbetet vi gör som städar är inte stillasittandes precis 😉 Så jag tar och vilar upp mig extra i morgon och hoppas att jag klarar mig från efter sjukdomar i stället….

Nu tillbaka till Es situation i skolan, jag frågar honom dagligen nu hur många lektioner han är på och han undrar varje gång om jag skulle bli arg, men jag försäkrar honom att det blir jag inte då jag vill att han ska vara ärlig mot mig…

Han verkar vara på ca 2 lektioner varje dag sedan sitter han i soffan utanför och vägrar att gå in. 😦 Det gör verkligen ont i hjärtat på mig då han verkligen hatar (hans ord) skolan och nu med lite snack med honom så har jag förstått varför det kanske händer… Han sa att provberget växer hela tiden och han blir stressad och ledsen för han orkar inte lyssna på detta hela tiden… Och vem har sagt det till honom, jo specialpedagogen???? Hur tänkte kvinnan, det sjuka är att jag bara hört en massa bra om henne innan men detta verkar väl inte ett verktyg för en specialpedagog att arbeta med, eller????

Ja ja det ska jag ta upp på mötet som vi ska ha med skolan nästa Onsdag, då kommer den rektorn som har den ekonomiska ansvaret, läraren, en från stadsdelsnämnden och specialpedagogen+ jag och min bästis G som ska vara mitt stöd den timman. Jag orkar inte bråka och jag kommer för att be dem söka en plats på G-klasserna, jag vet inte vad jag ska orka ta upp med dem mer än så, så G får ta alla andra frågor som jag skjuter till henne 😉 Tack G!!!!!!! För att du finns!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s