Jag har bråkat


Jag har bråkat med de barn som finns på min skola, jag har bråkat (rejält) med telenor som aldrig kan ha ordentligt med täckning här i västra centrum i Göteborg, ta aldrig ett abonnemang med dem, jag ber er. När man ber om hjälp får man en snorunge som tror att han vet mer än du och när man ställer frågor så kräver han att man ska svara ja eller nej på hans????? Jag vill ha kontakt med en människa, om jag vill svara ja eller nej till en dator gör jag det för jag fattar att de inte klarar inte av mer …. men en mänsklig person ska klara av min frustration av att bli utloggad flera gånger på en kväll…. Nej Telenor är inget abonnemang du ska ha då du bor i övre masthugget….. För där finns ingen täckning för dig!!!!

Ja jag är arg!!!! Grrrrr

Han var så tycken så jag ville massa dumt kan man säga, jag sa du kan inte hjälpa mig och jag är inte en dum idiot som inte kan datorer jag har lärt mig från den bästa (min kompis Mikael) som hjälpt mig så mycket att jag aldrig tar skit från tyckna idioter!!!!! Jag la på…

Kanske dumt ja vet men jag har kontakt just nu så jag vill skriva om det….

Hur går det för E??? Ja jag har kontakt med hon som är chef (tror jag) över skolorna och hon lovade att göra en utredning, det verkar som de gör allt för att hålla oss som gisslan här i linnè?? Eller verkar jag ha fel???

Inga löften om att han ska byta 😦 Hur går man vidare, bup väntar på att skolans chef ska ringa de skulle ge dem en vecka… hur mycket ska jag tro på det???

Jag har hamnat i ett dillemma, jag behöver en pitbull som ter sig som en santbernadhund under dessa möten jag vill inte ha någon som attackerar dem för att skrämma dem men någon som kan bita tillbaka då de går till attack och bakar då de ger med sig HJÄLP!!!!! Jag hatar att vara ensam om detta!!!!

Hoppas ni får en trevligare helg än jag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s