När en dörr öppnas, stängs den framför ditt ansikte :(


Jag har nu sett fram i mot mötet som var planerat på torsdag mellan Bup och skolan (rektorn och pedagogen), men fick ett samtal om att detta skulle de inte alls på då mer kött på benen behövdes och den rektorn som fanns då sonen började skolan ska vara med på ett sådant här möte då rektorn på nordhemsskolan för lågstadiet inte fick ta beslut (jepp det var vad han sa till mig)  Nu ska jag inte gömma skolan längre för nu har det gått för långt…..

Vi (jag och min son) blev lurade till den skolan för att de skulle ge oss stöd till killar som min, det var det jag skrev om i 30 augusti 2009 får jag väl tillägga eftersom detta datum är viktigt 😦

Men efter 3 månader så drogs den bort för min son gick det jättebra, men sedan blev det inget stöd alls tills nu 😦 Jag har inte haft ett enda möte med skolan mer än i juni i år då det verkligen gått helt åt skogen… För de ser inte om inte han ger sig på någon eller bråkar verkar det som.

Nu har min son börjat 4an och han har inte varit med på en enda idrotttimma sedan skolan början men de verkar visst räkna att han e med då han sitter och tittar på då han inte är påklädd????? Jag känner att denna skolan ger mig och minson ingen som helst respekt!!! Min son har suttit utanför lektionssalen till och i från hela terminen ensam för de kan inte få in honom??? Nu e min fråga om de inte förstår dessa barn??? Vad ska få dem att inse att en stor klass med en massa barn inte är receptet för dessa barn, som sjukt nog rektorn sa var det som de försökte få till skolan??? Fast det går ju inte alls så bra alltid…. Får de mer pengar för våra barn eller???  Jag vet inte vart jag ska vända mig för skolinspektion en säger att jag ska vända mig till Göteborgs kommun för klagomål, men frågan ör då …. Hur ska jag veta att de tar detta på allvar då min son går i en kommunal skola??? Och sedan får jag reda på att om de inte svarar så ska jag sända en anmälan till skolinspektion en om detta… Då jag fråga hur länge jag ska vänta, svarar han jag pratar med att de inte finns någon bestämd tid för dem att svara.

Min fråga är hur länge ska min son sitta på en bänk utanför skolan lektionssal tills någon ser honom, då det blir lättare för dem att ge honom en plats i G-klass i stället?????

Hoppas ni har haft en trevligare dag än jag:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s