Helt underbart glad!!!!


Hittade mina filer till mina gamla bloggar och nu kunde jag få in dem här, så nu är det från början så att säga, 2008 började jag att blogga via blogger men det strulade en del, men det är skönt att ha hittat alla inlägg från den tiden, såg oxå att den andra bloggen hade mycket av inläggen så jag var tvungen att radera 🙂 Men samtidigt är det så tråkigt att läsa de gånger man tror att det ska gå bra (då det gäller E) men nu i efterhand så visar det sig att det inte alls blev så bra 😦

Väntar på besök idag E har suttit och spelat en del denna söndag inte alls sugen på att gå ut då getingar börjat att kvickna till…. Så jag låter honom hållas då det gäller det, jag själv skulle ha städat en del och tvätten är färdig, städningen gick så där….

Nej lite uppdatering från mig, hoppas ni får en trevlig dag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s