Så mycket som händer och så lite tid+ont i foten


Vad börjar jag??

Så mycket som hänt i vår vardag och så lite det har lett till 😦

Just nu sitter jag med en ond fot då jag i min stress hoppar av vagnen (på något vis fick jag för mig att jag var en tonåring och inte en lönfet tant som är lika vig som ett kassaskåp) och landar helt fel på höger fot 😦 Jag hade för bråttom var arg på hela situationen med Es skola och tänkte mig inte för….

Jag har nu ringt skolinspektionen två gånger men de ringer aldrig tillbaka 😦 Fast de lovar, skolan har äntligen tagit kontakt med bup för Es läkare var inte glad att höra hur det gick för honom där just nu, så han ville ha ett möte nästa torsdag med dem på skolan på bup och tala om för dem hur han ser på deras sätt att hjälpa min son. Han är också på min linje att E ska börja på skola för barn med Npf diagnoser, jag har ringt för att se om de kan ta i mot honom om han nu kan få börja där och de är inte ”fullt” så att säga så det borde inte vara några problem.

E var i slottskogen igår med skolan och hade friluftsdag igår, han var så smutsig och hungrig då jag hämtade honom för att åka iväg till Bup för 6 månaders kontroll, han är nu 154 cm lång och väger 53 kilo, så han mår verkligen inte dåligt av medicinen som tur. Fast nu måste jag hålla reda på honom på kvällarna för kylskåpsdörren öppnas konstant, funkar inte alls med ekonomin att gå och små äta hela tiden 😦

Men nu ska vi börja med en medicinfri tid ett tag framåt, hans läkare på bup ansåg att det verkar just nu ändå inte hjälpa honom så vi kan väl prova och se om medicinen ens har någon verkan… Nu har han haft små pauser men detta blir första gången han har en längre paus sedan han började vi 6-års ålder…. Vi får väl se hur det går idag är ju första dagen, E är ju utan medicin under kvällstid så jag kommer nog inte märka något speciellt…

Måste verkligen be om ursäkt för alla hopp i mitt skrivande sidan den sista tiden men eftersom det händer en del i våra bådas liv nu samtidigt så måste jag kanske ta en paus då och då… Men nu blir det väl en del skrivande igen..

Och alla ni underbara föräldrar till barn som lever i diagnos landet, STYRKEKRAMAR PÅ ER!!!!!!!

Kram  

Annonser

En reaktion till “Så mycket som händer och så lite tid+ont i foten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s