Jag andas men mer än så är det inte


Jag la ut en förfrågan till dem som ville svara, blev inte mycket men jag vann tid…. Jag skrev svaren från frågan…. Som jag trodde verkade det inte så ljust… En av de som jag älskar att läsa har tagit en paus 😦

Och E har inte varit på lektionerna eller mer än hälften sedan skolan startat 😦 Idag tog jag det stora steget och ringde till skolinspektion en, jag ville aldrig att det skulle gå så långt 😦 Ibland känns det som väggarna bara tränger sig närmare och närmare…

Hur mycket ska man orka? Jag skulle vilja ta ett andetag bara ett djupt andetag och inse att att allt kommer att ordna sig…

Men så e det som jag vaknar och jag sitter med en kille på 10 år som bara skriker efter hjälp utan att någon i skolan ser det, jag dras isär av att se honom försöka och försöka men han får inte den hjälp som han borde ha 😦

Jag frågade honom om vad det gör att han inte vill vara med på lektionen, men han vägrar att svara… jag står helt själv i detta, och han blir bara äldre och äldre och snart är han starkare är mig och vad gör jag då??????

Här hemma är han underbar, han lyssnar han gör som han blir tillsagd, men i skolan så är det tvärtom verkar det som 😦 Vad gör de där som han inte kan ta till sig???

Vad gör jag????

Imon hoppas jag det är lika vackert väder som idag 🙂 Kram på er alla där ute

Annonser

2 reaktioner till “Jag andas men mer än så är det inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s