Min son är bäst


Vi har varit hemma sedan igår då jag blev hemringd av avlösningen då E hade ont i magen och blivit hittad i korridoren utanför klassrummet…?

Avlösaren fick reda på att E vägrade gå in och senare berättade han att han hade ont i magen som det visade sig vara rätt då de kom till lokalen då min underbara ängel sprang på toa ett antal gånger.

Fråga: hur kan skolan lämna en kille utan som någon som helst uppsikt ute?? Jag försökte få tag i läraren flertal gånger och till slut så ringde hon och berättade att han vägrade komma in och hon inte hade tid till att springa efter honom så hon gav upp, detta hade aldrig hänt om E hade haft ett stöd i skolan, men hon försvarade att skolan inte hade råd till detta??????????? Varför ska hon lägga sig i vad skolan har råd med, ska hon inte se till min sons bästa är då min fråga?? Ska hon gå med deras beslut som en anledning att inte kämpa för honom??? De skulle ha möte idag om olika elever i klassen varav min son skulle tas upp berättade hon, men jag fick inte reda på vad hon skulle ta upp eller vad som skulle hända senare. Nej denna skolan ser inte till sina elevers bästa och jag fattar inte varför denna skolan inte fått mer kritik innan.

Så en E kom hem med ont i magen som släppte men han vägrade att åta då han var rädd att det skulle börja göra ont igen, så nu har vi varit hemma hela dagen och E har suttit med mig och gjort x-tra i matteboken samt läst engelska med mig. Och jag har inte haft några problem alls med honom dessa små halvtimmar vi jobbat…. Vad är det för problem de har fattar jag inte???

Men så lystes min dag upp av en vän som beskrev en händelse som varit på skolan igår (innan han fick ont i magen)

Hon skrev:
Hej! Igår hade A (hennes son) och 2 av hans klasskompisar lite problem med en fjärde klasskompis som skulle slå dom med en inne bandyklubba. Då de ropade på fröken men hon inte kunde/ville/hann hjälpa dom så bad dom E (min son) om hjälp. A känner ju igen honom.Han tog inne bandyklubban ifrån den lille arga …klasskompisen och gjorde det genom att kittla honom. Så, slutet gott allting gott och ett stort tack till E som fixade den situationen så himla bra! 🙂 

Det är inte mycket som får mig glad men en sådan nyhet att han faktiskt är den underbara unge som jag vet att han är och alltid varit visar sig på detta viset. Tyvärr måste det ha gått omärkt de lärarna som var på rastgården förbi 😦 E blev glad att någon berättade det för mig och han var märkta stolt då jag visade det som stod om honom..

Han är bäst!!! Min son, och vännen som skrev: TACK!!!!! Ofta får man höra dåliga saker som ska ältas men du lyste upp min dag!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s