Lite om allting ;)


Hur trött kan man egentligen bli, det är så mycket bekymmer med skolan (min sons) så jag får inte ro på jobbet som faktiskt börjar bli roligt att gå till, men så svårt att bara ge all uppmärksamhet till 😦

Jag skulle kunna sova ett år just nu, och jag som verkligen tycker om denna årstid, konstigt då det bara är regn och massa blåst 😉

Men samtidigt så får jag den där känslan av att jag behöver en nystart, eller en paus från alla måsten… Det är svårt att sätta ord på det…. Nej just nu är det mörkt 😦 Saknar att inte ha någon riktigt nära vän längre, det e så med vänner, man måste hålla det levande, men jag tröttnade på att vara den som alltid såg till att det levde 😦 Är inte jag också värd att slåss för?? Jag kan inte gå lika mycket och jag kan inte träffas, fan jag mer kontakt med blogg vänner (inget fel på dem) en de i mitt levande liv så att säga, sjukt !!!!

Hur ska jag som inte ens kan behålla mina så kallade vänner ens försöka finna en karl?? Inte för att jag letar men jag är ledsen för att ingen skulle sakna mig om jag inte kom hem en kväll, mer en E skola som skulle undra varför jag inte hämtade honom…

 

 Kanske ska man gå igenom sådanhär ett par gånger för att man ska lära sig vad som är bra för en själv, kanske inte… E mår inte så bra, han glömmer böcker med flit från skolan även då jag ber dem att kontrollera att han får med sig dem innan han går till fritidsklubben, men ack lyssnar det….

 Köpte två tidningar idag som jag aldrig skulle köpa annars, ville få något annat helt olikt mig att läsa, kolla in. Jag köpt ELLE 52 spänn och Chic för 25 kronor  och jag vet inte varför jag bara ville ha sådana där tidningar. Det var stora bilagor av höstens trender, alla som känner mig vet att jag definitivt inte är den som någonsin följt modet, men där satt jag och bläddrade i tidningen med anorektiska modeller och insåg ganska snabbt att jag kunde leva utan den ….

Ja ja det är mycket mönster, pasteller, glänsande, jade & blåtoner, knytblusar, capes, spets, naturkiltar,1970-talet, dunjackor, svart & vitt, bordeaux, retrosport, bondegevibbar(?), överdekorerat, art dèco-mönster, grafiskt, pennkjolar, hattar, lila, orange, vinrött, smaragdgrönt,1700-talet, 1920-talet, 1940-talet, 1980-talet, prickigt, rutigt, reptil,pälsvästen, mönstrade siden byxor (?), polotröjan( 🙂 ), långärmade paljett blåsan  ( jepp måste ha ), transparenta maxikjolen (?), xxl-kavajen, vadlånga kjolen, stickade miniklänningen, tant väskor, eller kuvert väskor, man ska bära en kort jacka över en kavaj, lager på lager i huvudbonad ja lite av trenderna som   jag snappade upp i tidningen.

 Du kan alltså ta på dig det du känner för och skita i vad andra tycker 😉Kan verkligen se mig själv i dessa skor…….

Varför ska alltid mode vara så oklar? Ska det vara så att de försöker att få in allt men ändå inte, för rutigt gäller men inte alla rutor… Och tant väskor gäller men inte där heller alla typer, vilken tant ska man vara den som är mode riktig eller den som är sig själv??

Japp det var det om modet, vill ni veta mer hör av er till mig…. Nepp….

Kram

 

Annonser

2 reaktioner till “Lite om allting ;)

  1. Vet inte vad jag ska skriva men ville i alla fall ge en kommentar! Jag är lite äldre än vad du är och det enda jag vet är att tiden går och situationen förändras. Så jag tror inte du kommer att vara ensam så länge till. Tråkigt dock med vännerna som inte kunde hålla i. Men jag tror du kan finna vänner som är mer i din situation och som passar dig bättre nu är de gamla! Och då blir det även lättare att träffa någon man. Jag vet att det är svårt och vill inte verka ”hurfrisk”.
    Hälsningar från Marie

    Gilla

  2. Hej Marie, nej du verkar inte hurtfrisk, det kommer i vågor då man känner sig ensam, jag tror jag saknar det där vuxna samtalen som man inte har mer än på jobbet, det blir jobbigt då man inser att man varit ensam i över 10-år och inget verkar funka… Just nu ser jag fram i mot en kväll till helgen som jag ska umgås med andra vuxna på after work och sedan få sova utan att bli väkt av min underbara son då han reser bort på kortis under helgen 🙂
    Kram Anne

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s