Åska


Japp då blev man hemma sittande hela dagen 😦

E totalvägrade att gå ut efter första dundret och sedan gjorde väl inte blixtrandet knappast det bättre, ja han gick in på sitt rum och där har han suttit hela dagen, jag vet att jag kommer ha en kille hos mig i natt alldeles säkert ….

Ja ja vad gör det, jag vet i alla fall var han finns eller??

Suttit och betalt räkningar hela dagen oxå men hoppas på ett tillskott  i kassan så vi har lite över till månadens matinköp, just nu ser det svart ut 😦 Jag saknar mina besparingar 😦 De rädda mig en del i början då jag lämnade mitt andra jobb men det hade varit trevlig om de fanns kvar lite så man inte kände sig såååå fattig innan ens månaden började, från kyrkan har jag inget fått höra heller då jag hoppas jag får pengar från fonden jag sökte 😦

Inte roligt just nu….

 

Ska iväg på möte på skolan på måndag klockan 16, de vill ha hjälp med tips på att hantera E då han blir tvär, ja vad ska jag säga….. Hemma går det inte så långt och jag kan inte ge dem några magiska tips. lära känna E så man vet hur han fungerar, han e olik mot olika människor . Väldigt lätt med visa medans visa inte får något gjort med honom… Hur ska jag få dem att förstå????

 

kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s