Jobb, skola och Claes Malmberg


Tillbaka efter en konstig vecka…..

E verkar ha det jobbigt (han pratar inte om skolan, då brukar jag veta att något är fel) och visst hans lärare ringde och vill ha möte på måndag 😦

Ni som har en skön och lustfylld väg med era barn räck upp handen!!! Det känns som jag hela tiden då jag vågar ta ett andetag springer in i vägg efter vägg efter vägg!! Jag är så less på det!!! Varför ska vi behöva slåss för att våra barn ska känna trygghet, lärande och vårdande på skolan, NÄR!!!!!

E första dag enligt honom var klassen första timma, läraren pratade och jag minns inte vad hon sa 😦 Sedan rast, sedan ville jag inte gå in i klassrummet och spelade Uno hela den timman 😦 Sedan lunch, men för stökigt jag ville inte äta men jag var tvungen att vara där inne 😦

När han gick och la sig den natten grät jag, jag orkar inte mer…. Jag är rädd att jag inte orkar mycket mer alls, han som älskade att lära sig han som verkligen var bäst i allt som han gav sig på, varför ska en skola förstöra en sådan fin kille och varför måste de sätta sig emot att han ska få börja i en Npf-skola??? Jag fattar ingenting 😦

På jobbet är det faktiskt helt okej 🙂 och jag får dåligt samvete för det 😦 Han har det jobbigt och jag har det trevligt….

Vad mer Jo jag sprang på Claes Malmberg hos min lokala handlare, synd att E inte var med för är det någon han tycker om så är det Lotta på bråkmakargatans pappa, det hade varit något som lyfte honom, men han var inte där 😦

 

Kram

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s