Barnfritt, bastu, kantareller och fest


Oj Oj så mycket som har hänt och så mycket jag fått gjort. Datorn bestämde sig för att ¨återställa sig själv helt plötsligt så just nu fungerar den men jag vågar nog inte lita på att det håller så till dator doktorn blir det en sväng så fort jag hittar någon som kan det..

Blev barnfri och drog iväg till syster yster som jag bastade med och drack gott vin och bara myste innan jag slocknade i sängen (gick upp 05 på morgonen)

Så i Lördags blev det en promenad med hennes hundar och en promenad in i skogen på jakt efter kantareller, visst blev det ett par och vi lyckades få ihop en liten röra som blev god på mackan 😉


Massa härlig grädde till och mums…

Sedan bak av en sockerkaka som åts till kaffet innan vi började att göra iordning oss för festen som var Borås;)

Jag blev lite berusad 😉 och njöt av musiken och människorna som alla var härligt glada och vi hade ju vädretsmakter med oss så extra tack till arrangörerna som kan ordna det så bra!!! Eftersom det var fest och många människor fastnar i bilderna så läggar jag inte in några på det, men ni vet vilka ni är 😉

 

I morgon börjar E första dag i fyran och jag har tagit en semesterdag för att finnas till hands för honom om detta blir ett behov. Jag tycker det är konstigt att i fredags fick jag ett A4 på att min son var välkommen tillbaka till skolan, hur tänker de?? Hur skulle jag kunna förbereda honom för en ny termin på så kort tid? Och sedan med brevet kommer ett till där rektorn går ut med att säga att hon slutar?? Hur blir det nu med allt arbete som jag gjort med henne?? Varför kan de inte informera om sådana saker som är av extrem vikt personligt??

Är E situation inte alls så viktig som hon berättade för mig på sista mötet??

Jag blir aldrig klok på dem….

Hoppas ni får en bra första vecka med skolan alla ni där ute

anne

 

Annonser

3 reaktioner till “Barnfritt, bastu, kantareller och fest

 1. Vilken härlig helg du fick Anne 🙂
  Så glad jag blir för din skull, det behövde du just nu!
  Men varfr ska det vara så svårt att informera oss hur skolan blir inför terminstarten när de har all info om hur viktigt det är för att de ska må bra????
  Tröttsamt är det. Skönt att du finns tillhands om det skulle behövas.
  Önskar E lycka till imorgon//Kramar om, Lena!

  Gilla

 2. Ja tack Lena, håll tummarna 😉 Jag tror det kommer att gå bra faktiskt, blev bara sent i säng då jag lovat läsa två kapitel av Harry Potter för E och det var två lååånga avsnitt med en massa frågor i mellan 🙂
  Kram själv!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s