Helgen snart över, ledig i morgon


Idag har det varit en bra dag, jag har tvättat och städat, regnet bara öst ner, och E har myst i rummet med ett spel och filmer.

Han har till och med gjort chokladbollar idag, jag fick hälla i ingredienserna men han gjorde jobbet med knådningen och själva rullandet.

Själv blev det bullar:

En bild på chokladbollarna hann jag inte ta 😉

Det som gör att nästan hela denna veckan faktiskt varit bra är för rutinerna som vi kom in i nästan direkt. Visst är det en del försök att flytta fram tiderna men jag har varit stenhård denna gången. Japp jag är en stolt mamma, det konstiga var nog i morse då vi båda låg i min säng och tittade upp i taket då vi vaknade, E sprang in i köket för att kolla tiden 06,00, ja det var bara att gå upp.

På torsdag kommer det pengar och det ser jag fram i mot, för just nu har jag precis 113 kronor kvar och då är mjölken slut, detta har det börjats att drickas mycket av, han kan lätt få i sig minst en liter om dagen, och det är inte vid måltiderna som han dricker. Ja han får starka ben i alla fall 😉

på tur i slottskogen

Jag måste ordna ett bildschema till duschen 😦 jag vill att han ska själv komma ihåg stegen så jag inte behöver sitta och titta så han gör rätt och få sura blickar då jag säger till, han försöker verkligen, igår blev nästan bara håret tvättat med balsam men han var mjuk i håret, vi gjorde ett nytt försök idag igen med mamma som hjälpte och nu är han ren. Det är inte dåligt att nästan lyckas förbli nästan torr efter att ha tvättat håret tycker jag, men min son är verkligen väldigt på hittig 🙂

På måndag är vi lediga då E har studiedag, så det blir väl en massa mys här hemma om vädret blir som det är just nu..

Nu ska jag läsa Harry Potter med E.

Kram på er där ute!!

anne

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s