Kartonger, pommes, klädbytardag


Helgen gick allt för fort 😦 Semestern alldeles för fort, men E blev sjuk eller jag tror han varit det en längre tid men det är som det brukar, han visar inga symptomer utan är mer som vanlig lite mer fart mer tvång i saker, har börjat undra om tvång är något som ligger  i hans diagnos eller om det bara just är så för semestern kändes allt för kort för honom med, för han vill inte veta av fritids…

slottskogenJa det är ibland inte lätt att läsa av honom…

Vi var iväg och hämtade lite kartonger som jag fick av en tjej via gruppen på facebook bortskänkes/mottages/ges/doneras/031, de ordnade en klädbytardag oxå på söndagen som jag drog med en grinig E (dålig samvete nu då han säkert var sjuk redan då 🙂 ) Men vädret var fint efter en hel förmiddag med massa regn så jag var på gott humör.

Jag fick med mig endast 3 plagg tillbaka och var verkligen nöjd med det hela 🙂

Gp var där den dagen och tog en massa fotografier, jag vet att de tog bilder på mig och en annan som häll på att gå igenom vad som fanns på min filt, sedan kom de över och frågade mig om vad jag yckte om det hela.

Jag sa väl att jag pantar flaskor och tar med mig papper till återvinning men så mycket med miljötänk har jag väl aldrig hållit på med förutom detta med att ge bort kläder. Som ensamstående så tar man alltid chansen för att hitta de få blåbären i dungen 😉 Jag fick faktiskt med mig lite kläder. Nu väntar jag på att de ska ha en dag med barnkläder för det skulle jag verkligen behöva bli av med samt hitta till min underbara ängel.

Jag hoppas ni där ute får en trevlig dag!! Skulle vilja ge en extra knuff till ett par bloggar som jag verkligen tycker om, dessa är: LenaEff , Madde, Elias, Asfamily

anne

Annonser

2 reaktioner till “Kartonger, pommes, klädbytardag

 1. Tack gumman för att du talar om att du gillar att läsa hos mig 🙂 Gullig du är 🙂
  Stackars E som blev sjuk, jag känner igen det där med att det är svårt att märka att de är sjuka förutom på just att tvången i diagnoserna blir mer märkbara och så på febertermometern såklart.
  Inte ska du ha dåligt samvete för att ni gick iväg, du kunde ju inte veta att han var på gång att bli sjuk..
  Kram gumman och jag gillat att läsa här hos dig också !!
  Maddes blogg är också kanon..
  Nu får du se till Att E kryar på sig så ni är pigga till helgen, och hoppas att ni har det skapligt trots allt//Lena

  Gilla

 2. Det är väl klart att du finns i min lista över dem jag tycker om att läsa, borde ta mig i kragen och börja kommentera mer oxå 😉 Men jag läser i alla fall.
  Hoppas du hade en första dag efter semester, det är ju alltid svårt att komma igång direkt efter en ledighet.
  Kram på er båda två!!
  anne

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s